Badestrendene
Her i Seljord har vi mange fine badestrender. Dei mest kjente er Bjørgesanden, Telnes og Sanden.
DSC00939.JPG
Bjørgesanden
Bjørgesanden er den største også den nærmaste stranda til Seljord sentrum, og den som har mest å tilby. Dei har eit flytande stupebrett som er ute i vatnet heile tida. Men det blir tatt inn om vinteren. Viss du har behov for ein kald is, er det berre å gå til kiosken. Flytende trampoline og båtar til utlån gjer at badeopplevinga er verdt pengane. Og sidan vi nå har eit tårn vi kallar «Sjøormtårnet» er sjansane enda større til å få auge på Sjøormen.

Sjekk været på Bjørgestranden:

Den nest største badestranda er Telnes og den minste er Sanden. På desse har dei flytande trampoliner, vollyballbanar og båtar til utlån. Noko som Telnes har som Sanden og Bjørge ikkje har, er minigolf, men alle strendene er like billige - kun 20 kr for parkering, men viss du gjeng er det gratis.

Badstua i Vebekkdalen

Vedbekkdalen i seg sjølv ligg rett ved Seljordsvatnet. Det gjer det mykje enklare å bade når det blir varmt i badstua. Badstua må leigast av kommunen og den kostar litt, men det er ein nydelig plass til små samlingar, men det burde vere varmt ute, fordi det er ikkje så god plass , det er ca plass til 7-10 personar. Badstua ligg på Møsasida, men den ligg litt lenger, eit kvarter lenger.Norsk prosjekt 001.JPG
Badstua i Vebekkdalen

Navigasjonsknapp - heim.gif Navigasjonsknapp forover.pngNavigasjonsknapp - tilbake.png